Σάββατο 4 Αυγούστου 2007

Κ. Γείτονα βΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση παίζει την κολοκυθιά, για αποπροσανατολισμό>>

«Η κυβέρνηση παίζει την κολοκυθιά, για αποπροσανατολισμό>>

«Ουδείς, ως συνήθως, στη σημερινή κυβέρνηση, αναλαμβάνει ευθύνες. Έχουν ξεχάσει τι σημαίνει πολιτική ευθιξία. Εσχάτως, με τις δηλώσεις-ανέκδοτο Γιακουμάτου, έδειξαν τον πραγματικό εαυτό τους. Δεν αλλάζει χούι η δεξιά. Κάποτε έψαχναν τη 17 Νοέμβρη στο ΠΑΣΟΚ, τώρα βλέπουν εμπρηστές… Οι «καμένοι», όμως, ούτε από τα μαλλιά μπορούν να πιάνονται… Τα αποκαΐδια θόλωσαν το άρρωστο μυαλό τους… »

«Η κυβέρνηση παίζει την κολοκυθιά, για αποπροσανατολισμό. Όμως, πόσο θα αντέξει… Δεν πάει άλλο. Δεν σηκώνει πια ο τόπος τον κυβερνητικό τυφώνα που σαρώνει σε όλα τα μέτωπα. Η παράτασή της θητείας της κυβέρνησης, με τους Υπουργούς σε αγγαρεία, βλάπτει σοβαρά τον τόπο.»

«Η ηγεσία του ΚΚΕ, με τη θεωρία του δικομματισμού και της ισοπέδωσης, δίνει ουσιαστικά άλλοθι στη δεξιά. Επιτίθεται συνεχώς μονομέτωπα κατά του ΠΑΣΟΚ. Εμείς δεν ανοίγουμε διμέτωπο αγώνα. Μόνος αντίπαλός μας, η πολιτική της συντήρησης και καλούμε κάθε δημοκράτη να συστρατευτεί σ΄ αυτόν τον αγώνα.»

«Η ανανέωση του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά στα πρόσωπα, συνδυάζει την εμπειρία με τη δυναμική. Εκείνο όμως που έχει σημασία, για τα πρόσωπα, είναι τα αξιοκρατικά κριτήρια και η έξωθεν καλή μαρτυρία, με βάση τον πρότερο πολιτικό ή κοινωνικό βίο τους. Η αξιοπιστία μετράει…»

Από συνέντευξη Κ. Γείτονα βΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
23.07.07

Δεν υπάρχουν σχόλια: